Weather at seaWeather at seaWeather at seaWeather at seaWeather at seaWeather at seaWeather at seaWeather at seaWeather at seaWeather at seaWeather at seaWeather at seaWeather at seaWeather at seaWeather at seaWeather at seaWeather at sea

Bedrijfsuitje

Het klassieke zeiljacht Swan 47 “Mandate” is te huur voor een bedrijfsuitje, zakelijke evenementen, speciale gelegenheden en ook voor wedstrijden. Wilt u bijvoorbeeld uw zakelijke evenement op een bijzondere manier starten of afsluiten, dan is het jacht al vanaf een dagdeel in te huren. Aan boord van Mandate kunt u met uw relaties ook dagtochten maken of zeilevenementen bezoeken als spectatorship. Voor dagtochten kunnen er circa 8 gasten aan boord, voor langere tochten is er plaats voor ongeveer 6 gasten.

Voor grotere gezelschappen is het ook mogelijk een bedrijfsuitje met meerdere schepen te organiseren. In 2012 hebben we dat gedaan voor het Hoogheemraadschap van Delfland vanuit de haven van Scheveningen (lees hier het verslag).

Facility Open 2011Schipper

Alle dagtochten en meerdaagse trips worden gevaren met een ervaren jachtschipper en – afhankelijk van de zeilervaring van de gasten – een bemanningslid.

Tarieven

De prijs voor een bedrijfsuitje:

  • 1 dag: prijs op aanvraag, neem contact op met Tip Top Sailing via het formulier

Dit bedrag betreft huur van het zeiljacht "Mandate" vanuit de haven van Willemstad inclusief schipper. Voor vertrek uit andere havens of voor aanvullende wensen (bijv. catering) kunt u het beste contact opnemen met Tip Top Sailing via onderstaand formulier.