Weather at seaWeather at seaWeather at seaWeather at seaWeather at seaWeather at seaWeather at seaWeather at seaWeather at seaWeather at seaWeather at seaWeather at seaWeather at seaWeather at seaWeather at seaWeather at seaWeather at sea

Zeiltocht

Wilt u ervaren wat het is om te varen op een klassiek zeewaardig zeiljacht, dan kunt u deelnemen aan een zeiltocht. Dat kan op individuele basis, maar u kunt ook met een groep gaan.

De zeiltochten staan onder leiding van een professionele jachtschipper. U hoeft geen ervaren zeezeiler te zijn om mee te doen, hoewel enige zee-ervaring natuurlijk altijd meegenomen is. De bestemming van de zeiltochten staat niet vast, maar in de regel is het vaargebied de Zeeuwse wateren, de Noordzee, IJsselmeer en Waddenzee. Wat verdere bestemmingen zoals de Belgische kust of een oversteek naar Engeland zijn ook mogelijk.

Tarieven

  • Georganiseerde zeiltochten: € 950,- (inclusief BTW) per persoon voor een tocht van 5 dagen.

Voor andere perioden en voor speciale arrangementen kunt u het beste contact opnemen met Tip Top Sailing via onderstaand formulier.

Boeken en informatie

Als u wilt inschrijven voor een zeiltocht, dan kunt u onderstaand formulier invullen. Dit formulier kunt u ook gebruiken om meer informatie aan te vragen.