Weerberichten en weerkaarten

Hier staan weerberichten en weerkaarten voor de watersport. Kies in het menu aan de linkerkant het weerbericht of de weerkaart die u wilt bekijken.

Print de weerberichten of weerkaarten uit, zodat u ze gemakkelijk kunt meenemen en bestuderen. Wilt u de informatie digitaal, download het dan naar uw pc, laptop of tablet. U kunt daarvoor de items kiezen onder de kop Downloads. Daar zijn ook kaarten te vinden met de regioindelingen van de verschillende gebieden en Metareas.

Voor het interpreteren van weerkaarten kunt u bij Weather at sea een weercursus of weertraining volgen. Dan leert u hoe u zelfstandig een weersverwachting maakt op basis van weerkaarten voor uw eigen situatie.

LET OP: De weerberichten en weerkaarten worden rechtstreeks overgenomen van de officiële weerinstituten die ze produceren. In elk bericht en op elke kaart staan de geldigheidsdatum en eventuele verwachtingsdatum en -tijd aangegeven. Vergewis u er van dat de weerberichten en weerkaarten actueel zijn om te voorkomen dat u eventueel op grond van niet-actuele informatie beslissingen neemt. Weather at sea BV is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de weerberichten en de weerkaarten.